OM OSS

Webbshoppen drivs av dx Gruppen AB, org-nr:556993-7294. (säte: Örebro)

PERSONUPPGIFTER

Vi samlar in personuppgifter från er vid beställning för att kunna fullfölja leveransen av ordern. Detta innefattar ert namn och address för att kunna boka frakt för varorna, mobilnummer för leveransavisering och epostadress för bekräftelse/kvitto. Personuppgifterna delas med fraktbolaget för att kunna utföra leveransen. Utöver fraktbolag så delar vi även ut er epostadress till vår betallösningsleverantör Klarna.

LEVERANS

Vi skickar vanligtsvis lagerförda produkter inom 5 arbetsdagar. Leveranstid är beroende på fraktbolagets belastning men vanligtsvis 1-2 arbetsdagar

BETALNING

Vi använder Klarnas betallösning "Klarna Checkout" som erbjuder fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalnin

MOMS

Priser visas inklusive moms, total moms anges i kundvagnen.

AVGIFTER

Fraktavgift på 39kr tillkommer vid köp under 700kr.

ORDERBEKRÄFTELSE / LEVERANSBEKRÄFTELSE

När en beställning görs skickar vi en orderbekräftelse till den angivna epostadressen. Vi skickar även en bekräftelse när vi skickat iväg något från beställningen.

REKLAMATION

Du har rätt att reklamera dina köpta produkter upp till 36 månader efter köpet. Kontakta oss via kontaktformuläret på hemsidan så hjälper vi dig.

RETUR

Du har rätt att retunera dina köpta produkter inom 14 dagar efter mottagen produkt. Du får själv stå för returfrakten, retur skickas till: Skatebox, Hagmarksgatan 46D , 702 16 Örebro. Vi kan även boka returfrakt och skicka fraktsedel till er mot ett avdrag på 50sek på krediteringen. Kontakta oss via kontaktformuläret på hemsidan så hjälper vi dig.

ÖVRIGT